forum dla studentów SKP Legnica
ok teraz ja się przyłączę, ale nie liczcie na jakiś wiersz lub inny thriler bo nie potrafie się rozpisywać
Wieczny Student Stasiu jak już ktoś napisał Stasiu jest osobą opanowaną i ja się z tym zgadzam w zupełności, poza tym jest także zabawny, wesoły i towarzyski. Nadaje się na staroste
Stachu na prezydenta!!!
No kogo my tu mamy:D widze ze pogawędka na metrologii skłoniła Marka do napisania posta, i bardzo dobrze:D
Hmmm... Marek jest bardzo fajnym chłopakiem,b. inteligentnym, zawsze można na niego liczyć, dobrze gra w siate, ma sympatyczny uśmiech, dobrze tłumaczy(zwłaszcza z grafiki:P). świetnie mi się z nim gada, pewnie po moim wykładzie na metrologii ma dosyć mojego gadania już na całe dwa miesiące:)
Ogólnie spoko koleś Swój ziom:)
Ostatnio edytowany przez Ani@ (2007-10-30 17:07:13)
ha, nie pamietam czy juz o Ani pisałem cuś, ale nawet jesli to napisze jeszcze raz bo chyba teraz znam ja juz troszke lepiej
no i tak, ania jaka jest wszyscy widzą- pełna anergii i zawsze z usmiechem na buzi:) i to z taaakim duuuuzym! fajnie sie z nią "pakuje" (no i z aneta tez ). ania zawsze ma cos do powiedzenia, ale nie tylko poto zeby cos głupio paplać, ale raczej cos konkretnego. ania ma tylko jeden minus: ma jakis problem ze wzrokiem, anetka tez, i wadej im sie ze jestem do kogos podobny czy cos tam
ale ogolnie ania to naprawde spoko dziewczyna (zeby nie powiedziec laska:) i wielki szacun dla niej
pozdrowienia z doliny muminków
A więc Gregorz Z początku to niepozorny człowiek, ale jest z nim o czym pogadać. Nie jest nastawiony Ofensywnie w stosunku do innych w naszej grupie. Ma podobne hobby do mojego, dla niewiedzących Grzesiek gra na gitarze [piękny instrument
]. Na swój sposób jest oryginalny, nie stara sie naślodować innych jest po prostu sobą. Ogólnie spoko z niego kolo, sympatyczny itp. Cieżko jest coś jeszcze o nim napisać, jest jedyny w swoim rodzaju
3m sie. I Pozdro 4 all with SKP